Coaching is een partnerschap. Allebei met onze eigen taken en verantwoordelijkheden.

Wat is coaching?

Besluiten om aan de slag te gaan met een coach is een best spannende stap. Misschien heb je al het één en ander opgezocht over wat coaching eigenlijk is.

Ik zie coaching als een partnerschap tussen twee partijen. Deze partijen zijn gelijkwaardig met ieder hun eigen rol.

Jij bent de specialist van de inhoud van het verhaal, de regievoerder van de agenda en je hebt de verantwoordelijkheid over de te nemen stappen.

Ik ben de specialist van het proces, de expert in het luisteren en het verrassen van jou met nieuwe perspectieven, observaties en (lastige) vragen.

Dit partnerschap zorgt ervoor dat jij je onafhankelijk en sterk kunt voelen. Hierdoor word jij in staat gesteld om het heft in eigen handen te nemen voor een gelukkiger en succesvoller leven.

Evidence-based coaching

Ik geloof in evidence-based coaching. Gesprekken die gebaseerd zijn op empirische modellen kunnen namelijk magische veranderingen creëren. Het is een kunst en een wetenschap. Ik ben een gecertificeerd transformatieve mindset coach. Mijn vragen zorgen ervoor dat jij tijdens onze gesprekken van reactief (hoe jij je waarschijnlijk nu voelt), naar reflectief kunt gaan. Je zult al tijdens de eerste sessies nieuwe inzichten over jezelf ontdekken en gemotiveerd voelen om daarmee aan de slag te gaan.  Jij wordt ervan bewust wie je bent en wat jij uit het leven wilt halen.

Het is gemakkelijker om helderheid te krijgen zonder de mist van emoties en reacties.
In jouw coachingstraject staan we samen.

Intakegesprek

In een gratis en vrijblijvend telefonisch/online gesprek onderzoeken wij samen wat jouw doelen zijn en of een traject bij Head First Coaching ook geschikt is voor jou.
Een coachingsgesprek plannen we samen in. In Utrecht op locatie [werkplek, coachruimte, thuis of juist lekker buiten] of online via videobellen [ideaal als je kinderen op bed liggen en je dus vanuit je eigen huis met een kop thee aan de slag wilt].

Stuur vandaag nog een mail naar info@headfirstcoaching.nl om jouw intakegesprek in te plannen.