Vera

“Na haar sessies ging ik met een goed gevoel naar huis, maar ook met een meer diepgaand begrip van mezelf.”

Hoe was jouw leven voordat je begon met jouw coachingstraject?

De coachingsvraag waarmee ik bij Anna kwam, ging over mijn neiging om de mening van anderen over mij te belangrijk te vinden. Ik raakte gauw van slag als ik kritiek kreeg en in plaats van het oordeel van anderen te zien als een voorkeur van hen, zag ik het als een vaststaande waarheid over mij. Mijn reactie daarop was pleasen en alles zo goed mogelijk doen, zodat ik afwijzing en kritiek zoveel mogelijk kon vermijden. Ik merkte dat dit op de lange termijn niet bevredigend was, omdat ik mijn authentieke zelf niet meer liet zien en daar niet meer naar luisterde. 

Hoe is jouw leven nu je coaching met Anna hebt ervaren? Wat zijn jouw belangrijkste resultaten?

De sessies met Anna hebben mij veel inzichten gegeven. Het belangrijkste resultaat was  dat ik realiseerde dat ik bepaalde delen van mijzelf nog niet omarmde. Door dit besef kon ik hiermee aan de slag gaan. Daarnaast werd ik me door de gesprekken met haar  steeds bewuster van gedrag en manier van reflecteren waarmee ik mijn oude patronen in stand houd. Deze bewustwording vond ik het meest waardevol aan mijn traject met Anna, maar ze gaf me ook praktische tips om mee aan de slag te gaan, zodat ik ook daadwerkelijk verandering kon aanbrengen.

Wat vond je het meest verrassende of fijnste aan jouw coachingstraject met Anna?

De diepere laag waar we door Anna’s vragen steeds in terecht kwamen. Anna neemt niet snel genoegen met een antwoord en blijft doorvragen, waardoor we in een korte tijd tot de kern zijn gekomen. Dat vond ik erg waardevol.

Waarom zou je Anna aanraden aan iemand die twijfelt?

Anna is een hele positieve coach die tegelijkertijd durft te confronteren en te spiegelen. Na haar sessies ging ik met een goed gevoel naar huis, maar ook met een meer diepgaand begrip van mezelf. Deze benadering vond ik ontzettend fijn en ik zou iedereen aanraden om bij haar coachingsessies te volgen.