Van ADHD jouw kracht maken

Van ADHD jouw kracht maken

Ergens aan beginnen is altijd een uitdaging (aan de dag, een routine, een taak).
Elke prikkel leidt tot nieuwe ideeën en plannen. Je concentreert je op honderd dingen tegelijk. Hierdoor maak je moeilijk iets af.
Je vindt het moeilijk om balans en rust vinden in je leven. Werk is bijvoorbeeld te uitdagend óf juist te saai.
Je hebt op momenten last van je impulsiviteit, waardoor je soms keuzes maakt waar je achteraf spijt van krijgt.

Herkenbaar? Je hele leven heb jij je afgevraagd waarom je zoveel onrust voelt. Je ontdekt dat je ADHD hebt en dan ineens komen alle puzzelstukjes bij elkaar. Misschien gebeurt dit nadat jouw kind de diagnose ADHD heeft gekregen (van wie zou hij of zij het hebben?), of misschien omdat je de zoveelste burn-out of depressie moet overwinnen. Misschien heb je wel geen officiële diagnose en denk je na het lezen van deze site…”dit ben ik!”. Hoe de puzzelstukjes ook bij elkaar zijn gekomen, nu is het belangrijk om te ontdekken hoe je van ADHD jouw kracht kunt maken.

‘Het stempel’ ADHD

De drukte is meer naar binnen gekeerd, dus de chaos zit meer in het hoofd. Hier heeft je omgeving minder last van. Veel vrouwen krijgen hierdoor pas op latere leeftijd de diagnose ADHD of worden helemaal niet ‘gezien’.

Misschien herken je dan ook wel dat je je als vrouw met ‘het stempel’ ADHD goed kunt aanpassen aan de sociale norm. Dit komt doordat je waarschijnlijk ook hoogsensitief bent. Hierdoor merk je dat je onder andere gevoelig bent voor sfeer en energie. Dit maakt het ‘gemakkelijker’ en misschien logischer om je aan te passen aan de omgeving, maar je hebt al gemerkt dat het je niet gelukkiger maakt.

Previous

Next

mijn lieve kindjes

Aan het einde van ons traject wens jij iedereen ADHD toe

Hoe zou het zijn als jij jezelf én jouw ADHD volledig kunt omarmen, zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn? Stel dat jij aan het einde van ons traject iedereen ADHD toewenst? Ik kan jou hierbij helpen, door samen te ontdekken wat wél werkt aan jouw ADHD en waar je graag wat ondersteuning in wilt. Zoals misschien het organiseren van je agenda, uitdagingen rondom de opvoeding van je kinderen, of het vinden van de juiste baan voor jou. Samen onderzoeken wij wat voor jou speelt en wat belangrijk is om aan te werken.

Hierdoor ga jij:

♥ Ontdekken wat de positieve kanten van ADHD zijn en hoe je deze als kracht kunt inzetten.
♥ Beseffen dat je goed bent zoals je bent.
♥ Je leven leiden zoals dat voor JOU past, niet zoals de wereld dat wil.
♥ Van jezelf houden en jezelf volledig accepteren.
♥ Zelf kiezen waar je aandacht aan geeft.

“Dit was een bijzondere ervaring voor mij. Alsof ik verlost ben uit mijn eigen gevangenis. Door haar betrouwbaarheid, professionaliteit en oprechtheid heeft Anna mij de kracht gegeven om zelf de muren kapot te slaan. Ze is een superster.”- Sandy

“Zelfs als ik verloren was in mijn eigen chaos, was Anna in staat om mij te begeleiden en te steunen. Ik waardeer haar geduld en haar warmte als ze naar mij luistert.” Ayla

ADHD ervaringsdeskundige én vakvrouw

Een avontuur met ups-and-downs is een goede beschrijving van de afgelopen vijftien jaar sinds ik de diagnose ADHD heb gekregen. Tijdens een heftige depressie kwamen de puzzelstukjes bij elkaar. Ik voelde mij nutteloos, nep, dom. Tegelijk wist ik dat er meer in zat, maar ik kon er niet bij. Die radeloosheid maakte mij zo ongelukkig. ADHD, was dus het oordeel. De tikjes die ik had als kind (voet tikken en een rare trek met mijn ogen), het dagdromen tijdens school (hoe heb ik mijn diploma gehaald?), maar ook mijn hyperfocus als ik iets leuk of interessant vond, mijn betrokkenheid en empathie, mijn humor (al zeg ik het zelf… erg scherp). Bij elke nieuwe situatie werd en word ik uitgedaagd om naar mezelf te kijken. Het voordeel is dat ik ondertussen weet wat wél werkt en wat niet werkt… Voor mij! Als professionele coach ontdek ik samen met jou wat voor jou werkt. Ik geloof niet in 1 size fits all, maar we kunnen wel van elkaar leren. Ik van jou en jij van mij.

Mijn aanbod:

Drie maanden persoonlijke coaching, waarbij je leert om jouw ADHD te omarmen en de voordelen ervan te ervaren. ELKE DAG.  Met aandacht, liefde, humor en energie gaan we samen werken aan een leven waar jij gelukkig van wordt. Waarbij jij alles uit het leven kunt en durft halen. Dit krijgen we voor elkaar door:

  • Het voeren van diepe gesprekken, waardoor jij jezelf steeds beter leert kennen;
  • Tijdens het traject ook veel aandacht te hebben voor creativiteit, beweging en stilte;
  • Aandacht voor jouw belangrijkste levensgebieden, zoals werk, relaties, gezondheid.
  • Wekelijks contact voor vragen, inspiratie en morele support;
  • Een (online) werkboek met oefeningen;
  • 100 % aandacht van mij – je staat niet alleen in dit traject.

In Utrecht en Online

De gesprekken duren 75 minuten. En de eerste zes weken spreken we elkaar elke week. De rest van het traject voeren we om de week een gesprek.

Minstens vier van de gesprekken voeren wij in Utrecht: buiten in de frisse lucht of binnen, op een fijne rustige plek.
De rest van de gesprekken mag ook online via videobellen. (Geen gedoe met fietsen, autorijden, op tijd komen, file, stress, haast, voordeur niet vinden, kantoor niet vinden, je sleutels laten vallen, je telefoon vergeten (beetje overdrijven mag), maar lekker in je eigen omgeving. Laptop aan, inloggen en relaxed met een kop koffie of thee ons gesprek voeren. )

Een beetje routine, een beetje gemak, en een beetje afwisseling. Mijn coachingstraject is de ideale combi voor ons ADHD’ers.  

Als jonge werkende vrouw met ADHD is het best ingewikkeld om keuzes te maken. “Welke baan past bij mij? Welke vriendschappen zijn waardevol? Zit ik in de juiste relatie? Moet ik niet vaker mediteren (en hoe doe je dat überhaupt?)? Keuzes, keuzes, keuzes… Keuzes maken is ontzettend belangrijk, maar ook ontzettend moeilijk als je geen rust kunt vinden in je hoofd. Tijdens ons traject leer je hoe je de rust vindt in je hoofd om te kunnen kiezen. Want als jij geen keuzes maakt, dan is er iemand anders die dat wel voor jou doet…

Heb jij het gevoel dat niemand je écht kent? Dat je je anders moet voordoen om geaccepteerd te worden? I’ve been there! En wat een zonde van energie en tijd eigenlijk. Stel je voor dat je je dat zou beseffen en dat je zou omarmen dat jij goed genoeg bent. Dat je begrijpt dat er maar één is van jou, en dat exact DAT de reden is waarom jij zo waardevol bent. Als je dat écht zou geloven, hoe zou jouw leven er dan uit zien? Tijdens ons traject komen we hier samen achter. En niet alleen dat, je krijgt ook een schop onder je kont om te starten met leven zoals jij dat wilt!

Je bent een werkende vrouw met jonge kinderen. Net als je het gevoel hebt dat je routine hebt gevonden, komen de kleintjes weer in een nieuwe fase en schoppen ze de boel weer in de war. Waar haal je de focus en energie vandaan om telkens weer opnieuw je draai te vinden? Het moederschap is misschien (lees: waarschijnlijk) de grootste verandering in je leven. En als je dan ook nog eens ADHD hebt, dan is dat extra uitdagend. Tijdens ons coachingstraject ontdek jij niet alleen welke lifehacks voor jou werken, maar leer jij vooral welke voordelen het heeft om een moeder te zijn met ADHD.

Previous

Next

De investering:
€ 1490,- inclusief btw
betaling in drie termijnen is mogelijk.

“Anna creëert een sfeer van vertrouwen en onvoorwaardelijke acceptatie, waardoor ik mij gewaardeerd en gekoesterd voelde tijdens dit proces” –Svenja

“Aan iedereen die twijfelt over coaching, twijfel niet langer! Met Anna is het alsof je hardop denkt met iemand die oprecht het beste met jou voor heeft. In jouw traject krijg je 100% Anna’s aandacht!” Ernestine


Ja, maar…

Geen probleem, want heel veel vrouwen hebben geen officiële diagnose. Wat ik belangrijk vind is dat jij je herkent in de omschrijving. Is dat het geval, dan zouden we zomaar een match kunnen zijn.

Begrijpelijk, want dat heb je waarschijnlijk tot nu toe altijd geloofd. Ik heb de overtuiging: je bent niet je diagnose, maar je hebt een diagnose. Natuurlijk zijn er nadelen aan het hebben van ADHD, maar de voordelen die je kunt ervaren zijn zoveel krachtiger. Ik kan jou helpen om jouw focus te verleggen van ‘acceptatie van ADHD’ naar ‘wat een geluk, ik heb ADHD’.

Ik ben een gecertificeerd transformatie coach en geaccrediteerd bij de International Coach Federation (de grootste beroepsorganisatie voor coaches wereldwijd). Coaching is mijn beroep, mijn vak. Ik neem mijn vak heel serieus en ik ben ook nog lang niet uitgeleerd (en waarschijnlijk nooit). Ik ben ervaringsdeskundige ADHD. Daarnaast heb een hulpverleningsachtergrond en veel interesse in het onderwerp. Veel van de dingen die jij vertelt herken ik. Dat is fijn voor jou, omdat jij weet dat je je niet hoeft te verontschuldigen voor je gedrag of je gedachten. Maar coaching draait niet om mij. Het draait om jou. Een nadeel van werken met ervaringsdeskundigen is de valkuil dat we allebei gaan projecteren. En dat is echt een gemiste kans voor persoonlijke groei. Daarom focus ik mij op het vergroten van mijn coachingsvaardigheden, zodat jij weet dat je bij mij in goede handen bent.

Nee, zeker niet. Ik heb twee voorwaarden. 1. Ik werk alleen met mensen die gemotiveerd zijn om met zichzelf aan de slag te gaan. En 2. Ik werk alleen met mensen waar ik een persoonlijke klik mee voel. Tijdens een gratis intakegesprek bepalen we samen of een coachingstraject geschikt is voor jou.

Previous

Next

Jeuken je vingers al om te starten? Voel jij je gemotiveerd om je beste leven te gaan leiden? Wil jij van ADHD jouw kracht maken?

Laten we snel kennis maken! Plan jouw klikgesprek en claim jouw plek!

Tijdens het klikgesprek krijg je de ruimte om al je vragen te stellen (over mij, het traject, over coaching). We onderzoeken welke problemen je ervaart en nu we elkaar toch spreken onderzoeken we direct hoe je stappen vooruit kunt zetten. Je haalt dus altijd iets uit ons gesprek, zelf als je niet doorgaat met het traject.

Ik heb maar plek voor twee nieuwe vrouwen per maand. Tijdens het traject wil ik je namelijk alle energie en aandacht geven die jij verdient.