IK WIL EEN DUURZAME EN IMPACTVOLLE VERANDERING CREËREN.

Anna Sarbo, ACC


“Tijdens een coachingsgesprek zie ik vaak de kwetsbare kant van mijn coachees. Ik ben mij er van bewust hoe spannend en breekbaar de ander zich op zo’n moment kan voelen. Professionaliteit en integriteit zijn daarom heel erg belangrijk voor mij. Door mij continu bij te scholen, aangesloten te zijn bij hét instituut voor coaching, én het hebben van meerdere mentoren schaaf ik mijn coachingsvaardigheden en -niveau telkens bij. Ik wil dat mijn coachees zich geen betere coach kunnen wensen.”

Anna: moeder, vrouw, ondernemer, coach

Ik ben Anna Sarbo. Ik ben getrouwd met Wouter, huisarts van beroep. Samen hebben we twee jonge kinderen; David van 5 en Lisa van 3. Dat betekent dus veel slaaptekort, tantrums, hilarische gesprekken en extreem veel knuffels en kusjes. Ik heb het ouderschap altijd gecombineerd met werken. Als sociaal werker, consultant, mediator en leidinggevende. Het vinden van een goede balans tussen werk en privé vond ik altijd een uitdaging.

Al mijn hele leven lang geniet ik er van om mensen in beweging te krijgen. Om ze te inspireren en te motiveren. Het is dan ook niet gek dat ik uiteindelijk in de coaching business beland ben. Mijn eigen bedrijf starten, vond ik spannend, maar tijdens mijn tijdelijke emigratie naar Nieuw-Zeeland heb ik de knoop doorgehakt. Ik heb daar mijn opleiding Transformatieve Coaching gedaan en kan oprecht zeggen dat ik zo gelukkig geworden ben van die keuze.

Gezin Anna

Als coach…

…ben ik eerlijk en confronterend. Ik daag je uit om dieper en anders na te denken dan je gewend bent. Dit proces is vaak nieuw en soms oncomfortabel. Één van mijn verantwoordelijkheden als jouw coach is er zorg voor te dragen dat jij je in dit proces onbevooroordeeld en vrij kunt voelen. Op die manier kun jij die duurzame en impactvolle verandering creëren.


Program Director

Naast eigenaar en coach bij Head First Coaching is Anna Program Director voor Nederland aan de Coach Masters Academy. Ze geeft hier training en supervisie aan nieuwe coaches. Daarnaast werkt ze als Executive Coach bij Invite Change en als Empowerment Coach bij BetterUp. Heb je interesse in Anna als coach bij jouw bedrijf of wil je meer weten over Coach Masters Academy in Nederland, neem gerust contact op met Anna via de mail.

Beroepsvereninging

International Coach Federation (ICF) is de grootste beroepsorganisatie van coaches ter wereld.
Het ICF-predicaat is wereldwijd normstellend in coaching.