Ik heb max plek voor 3 cli ten in het kader van de WMO/PGB.

Op dit moment zit ik vol.

Individuele begeleiding (WMO/PGB begeleiding) is bestemd voor jou als jij wat intensievere begeleiding nodig hebt dan coaching.

Wil je juist meer weten over wat ik jou als coach te bieden heb. Lees dan hier verder.

Hoe werkt het?

Bij PGB begeleiding help ik jou met structuur aanbrengen in jouw dagelijkse leven. Hierdoor creëren we rust en ruimte in jouw hoofd om aan de slag te gaan met jouw zelfbeeld, zelfvertrouwen en gedrag.

Samen stellen we een behandelplan op met de doelen die voor jou belangrijk zijn. Doelen kunnen bijvoorbeeld zijn:
beter en meer slapen
je huishouden op orde krijgen;
je agenda structureren;
meer energie willen;
regelen van zaken;
anders omgaan met emoties;
leren kiezen;
minder moe voelen en meer energie hebben.  

Afhankelijk van dat plan zien we elkaar één of meerdere keren per week bij jouw thuis of bij mij. We werken en oefenen met praktische zaken, en tegelijk gaan we ook aan de slag met jouw zelfbeeld en jouw gedrag.

Na ons traject leer jij anders naar jezelf te kijken, sta je positiever in het leven en heb jij je zaakjes voor elkaar. Lekker toch!?

Voor wie is individuele begeleiding geschikt?

  • Jij hebt een PGB/WMO indicatie voor individuele begeleiding;
  • De uitdagingen in je leven komen onder andere voort uit stress of complexe problematiek;
  • Je hebt ADHD óf je denkt dat je ADHD hebt;
  • Je bent 18+.

Voldoe je niet helemaal aan deze voorwaarden, maar wil je wel aan de slag. Neem contact met mij op, dan kunnen we samen kijken wat wel mogelijk is.

Over mij

Ik ben Anna, moeder van twee mooie kindjes en getrouwd met mijn lieve vent. Samen wonen we in Utrecht. Sinds mijn 19e weet ik dat ik ADHD heb. Tijdens een heftige depressie werd de diagnose gesteld. Altijd voelde ik mij anders dan de mensen om mij heen. Ik kreeg mijn eigen huishouden niet voor elkaar, bouwde nooit spaargeld op en maakte impulsieve keuzes. Tegelijk wist ik ook wel dat ik intelligente, sociaal en empathisch was, maar ook nooit helemaal mezelf mocht zijn van mezelf. Nu is dat wel anders. Ik omarm mijn eigen unieke persoonlijkheid. In mijn eigen onderneming kan ik zijn wie ik ben: zakelijk en zacht; een begeleider, coach en trainer. Ik ben geregistreerd sociaal agoog, lid van de beroepsvereniging BSPW. Daarnaast ben ik geaccrediteerd transformatie coach en lid van de beroepsvereniging ICF. Ook ben ik ervaringsdeskundige ADHD. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat jij en ik weten dat jij in goede handen bent.

Aan de slag?

Neem vrijblijvend contact met mij via de mail voor meer informatie of om direct een kennismaking in te plannen.