Van AD(H)D en hoogbegaafdheid jouw kracht maken

Van ADHD jouw kracht maken

👩 Ergens aan beginnen is altijd een uitdaging (aan de dag, een routine, een taak).
👨 Elke prikkel leidt tot nieuwe ideeën en plannen. Je concentreert je op honderd dingen tegelijk. Hierdoor maak je moeilijk iets af.
👩 Je vindt het moeilijk om balans en rust vinden in je leven. Werk is bijvoorbeeld te uitdagend óf juist te saai.
👨 Je hebt op momenten last van je impulsiviteit, waardoor je soms keuzes maakt waar je achteraf spijt van krijgt.
👩 Je bent meer bezig met het bewaren van de harmonie, dan met je eigen geluk en wensen.
👨 Je hebt het idee dat anderen jou niet begrijpen, omdat je anders en vaker sneller denkt.
👩 Je hebt het gevoel dat je een persoonlijk plafond hebt bereikt, maar je weet niet hoe je op de volgende verdieping moet komen.

Herkenbaar? Je hele leven heb jij je afgevraagd waarom je zoveel onrust voelt. Je ontdekt dat je ADHD hebt, of dat je hoogbegaafd bent en dan ineens komen alle puzzelstukjes bij elkaar. Misschien gebeurt dit nadat jouw kind de diagnose ADHD heeft gekregen of een hoogbegaafd blijkt zijn (van wie zou hij of zij het hebben?), of misschien omdat je de zoveelste burn-out of depressie moet overwinnen. Misschien ben je wel nooit getest en denk je na het lezen van deze site…“dit ben ik!”. Hoe de puzzelstukjes ook bij elkaar zijn gekomen, nu is het belangrijk om te ontdekken hoe jij je leukste leven kunt gaan leiden.

ADHD en hoogbegaafdheid

Lees meer over mijn visie op ADHD en hoogbegaafdheid in mijn blog ‘Andersbedraad’

mijn lieve kindjes

Aan het einde van ons traject wens jij iedereen een voller hoofd toe

Hoe zou het zijn als jij jezelf én al je ‘onvolkomenheden’ volledig kunt omarmen. Dat is toch de ultieme vorm van authenticiteit? Stel dat jij aan het einde van ons traject iedereen ADHD en/of hoogbegaafdheid toewenst? Dat je je echt afvraagt hoe het toch kan dat ADHD beschouwd wordt als een stoornis… Ik kan jou hierbij helpen, door samen te ontdekken wat wél werkt aan jouw ADHD en/of hoogbegaafdheid en waar je graag wat ondersteuning in wilt. Zoals misschien het organiseren van je agenda, uitdagingen rondom de opvoeding van je kinderen, of het vinden van de juiste baan voor jou. Samen onderzoeken wij wat voor jou speelt en wat belangrijk is om aan te werken.

Hierdoor ga jij:

♥ Ontdekken hoe jij jouw talenten kunt inzetten.
♥ Beseffen dat je goed bent zoals je bent.
♥ Je leven leiden zoals dat voor JOU past, niet zoals de wereld dat wil.
♥ Van jezelf houden en jezelf volledig accepteren.
♥ Zelf kiezen waar je aandacht aan geeft.

“Dit was een bijzondere ervaring voor mij. Alsof ik verlost ben uit mijn eigen gevangenis. Door haar betrouwbaarheid, professionaliteit en oprechtheid heeft Anna mij de kracht gegeven om zelf de muren kapot te slaan. Ze is een superster.”- Sandy

“Zelfs als ik verloren was in mijn eigen chaos, was Anna in staat om mij te begeleiden en te steunen. Ik waardeer haar geduld en haar warmte als ze naar mij luistert.” Ayla

ADHD ervaringsdeskundige én vakvrouw

Een avontuur met ups-and-downs is een goede beschrijving van de afgelopen vijftien jaar sinds ik de diagnose ADHD heb gekregen. Tijdens een heftige depressie kwamen de puzzelstukjes bij elkaar. Ik voelde mij nutteloos, nep, dom. Tegelijk wist ik dat er meer in zat, maar ik kon er niet bij. Die radeloosheid maakte mij zo ongelukkig. ADHD, was dus het oordeel. De tikjes die ik had als kind (voet tikken en een rare trek met mijn ogen), het dagdromen tijdens school (hoe heb ik mijn diploma gehaald?), maar ook mijn hyperfocus als ik iets leuk of interessant vond, mijn betrokkenheid en empathie, mijn humor (al zeg ik het zelf… erg scherp). Bij elke nieuwe situatie werd en word ik uitgedaagd om naar mezelf te kijken. Het voordeel is dat ik ondertussen weet wat wél werkt en wat niet werkt… Voor mij! Als professionele coach ontdek ik samen met jou wat voor jou werkt. Ik geloof niet in 1 size fits all, maar we kunnen wel van elkaar leren. Ik van jou en jij van mij.

Mijn aanbod:

Persoonlijke coaching en/of loopbaancoaching, waarbij je leert om jouw ‘eigenaardigheden’ te omarmen en de voordelen ervan te ervaren. Met aandacht, liefde, humor en energie gaan we samen werken aan een leven waar jij gelukkig van wordt. Waarbij jij alles uit het leven kunt en durft halen. Dit krijgen we voor elkaar door:

✔ Het voeren van diepe gesprekken, waardoor jij jezelf steeds beter leert kennen;
✔ Tijdens het traject ook veel aandacht te hebben voor creativiteit, beweging en stilte;
✔ Aandacht voor jouw belangrijkste levensgebieden, zoals werk, relaties, gezondheid.
✔ 100 % aandacht van mij – je staat niet alleen in dit traject.

In Utrecht en Online
6 gesprekken in ca 3 maanden. De gesprekken duren 60 minuten. En we spreken elkaar elke 2 weken, zodat je wat je over jezelf leert direct kunnen oefenen in de praktijk.

Het liefste voeren we een deel van de gesprekken in Utrecht: buiten in de frisse lucht of binnen in mijn praktijk, op een fijne rustige plek. En online via videobellen is ook heel fijn. (Geen gedoe met fietsen, autorijden, op tijd komen, file, stress, haast, voordeur niet vinden, kantoor niet vinden, je sleutels laten vallen, je telefoon vergeten (beetje overdrijven mag), maar lekker in je eigen omgeving. Laptop aan, inloggen en relaxed met een kop koffie of thee ons gesprek voeren. )

Een beetje routine, een beetje gemak, en een beetje afwisseling. Mijn coachingstraject is de ideale combi voor ons ‘andersdenkenden’.  

De investering.
800 incl btw,-
betaling in drie termijnen is mogelijk.
Betaalt je werkgever of ben je ondernemer? Mail me voor een offerte op maat.
Wil je een los gesprekken boeken? Mail me voor de prijzen en mogelijkheden

“Anna creëert een sfeer van vertrouwen en onvoorwaardelijke acceptatie, waardoor ik mij gewaardeerd en gekoesterd voelde tijdens dit proces” –Svenja

“Aan iedereen die twijfelt over coaching, twijfel niet langer! Met Anna is het alsof je hardop denkt met iemand die oprecht het beste met jou voor heeft. In jouw traject krijg je 100% Anna’s aandacht!” Ernestine


Spreek ik je aan? Denk je dat we een match zouden kunnen zijn? En ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan?

Laten we snel kennis maken! Plan jouw gratis hyperfocusgesprek en claim jouw plek!

In dit GRATIS hyperfocusgesprek van een uur krijg jij op basis van jouw input 3 persoonlijke en concrete tips om de komende tijd mee aan de slag te gaan!

Smaakt dat gesprek naar meer dan doe ik jou een aanbod voor een volledig coachingstraject.